Ingezonden persbericht


** PERSBERICHT **

Valid behaalt Cisco Premier Partner status

Eindhoven, 8 maart 2011 - ICT dienstverlener Valid, specialist in Advanced Routing and Switching, heeft de Premier Partner status van Cisco behaald. Dit partnership is slechts voor een select aantal specialisten in Nederland weggelegd. Met het partnership kan Valid haar klanten nog beter van dienst zijn op het gebied van connectivity oplossingen.

Het behalen van de Cisco Premier Partner status is het resultaat van intensieve samenwerking tussen Cisco en Valid. Valid beschikt over de kennis en kunde om het door Cisco ontwikkelde productportfolio op de juiste manier te introduceren en te implementeren binnen nieuwe en/of bestaande omgevingen van haar klanten. Valid kan hierdoor netwerkoplossingen creëren die haar klanten in staat stellen om voorop te blijven lopen.

Het Cisco Premier Partner partnership vormt voor Valid een uitbreiding op het dienstenportfolio binnen de gekozen netwerkstrategie. Het partnership geeft Valid bovendien rechtstreeks toegang tot de excellente Cisco Product Support Services, een wereldwijd team van Cisco experts. Met deze expertise kan Valid haar klanten nog beter van dienst zijn. Beide partners zijn er van overtuigd dat het partnerschap zal bijdragen aan een optimale samenwerking in netwerkoplossingen voor haar klanten.

Over Valid

Valid is een onafhankelijke ICT dienstverlener. Valid laat haar klanten voorop lopen door Informatie & Communicatie Technologie succesvol in te zetten. Zo geeft Valid inhoud aan haar motto 'Stay Ahead'.

Voor dynamische ICT Infrastructuren, onderscheidend vermogen door Tailor-made Software en zicht op de feiten door Business Intelligence oplossingen is Valid de partner bij uitstek. Klanten van Valid kunnen rekenen op pragmatische adviezen, die aantoonbaar in business benefits resulteren. Adviezen die Valid snel en adequaat implementeert. Waarna ze ook de zorg over het beheer uit handen kan nemen.

Valid heeft ruim 250 ervaren medewerkers in dienst, die opereren vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Medewerkers die zelf ook voorop willen blijven lopen krijgen bij Valid alle gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. Dat vergroot hun betrokkenheid bij Valid en haar klanten. Tevreden klanten én tevreden medewerkers. Daar draait het om bij Valid.

Meer informatie over Valid vindt u op http://www.valid.nl.




Ingezonden persbericht