Gemeente Uithoorn


Jeugd en overlast in De Legmeer

Buurtbeheer Legmeer heeft veiligheid en leefbaarheid hoog in het vaandel staan. Deze leefbaarheid komt soms in het gedrang door overlast van jeugd op bijvoorbeeld het parkeerterrein bij het KNA-gebouw, bij de voetbalkooi en op diverse andere plaatsen in De Legmeer. Aan deze overlast wil Buurtbeheer graag wat doen, maar heeft daarbij uw hulp nodig.

Om te kunnen bepalen wanneer en waar u jongerenoverlast ervaart, heeft Buurtbeheer Legmeer een speciaal e-mailadres in het leven geroepen. Daar kunt u uw meldingen doorgeven.

De mailtjes worden periodiek verzameld en beoordeeld door buurtbeheer, Stichting Cardanus, de gemeente en de politie. Met de verkregen gegevens kunnen deze instanties beter inspelen op overlastvraagstukken, doordat beter zicht komt op tijden, plaatsen en andere overlastpatronen. De resultaten worden tijdens bewonersoverleggen op 19 april, 6 september en 15 november 2011 met u in het bewonersoverleg Legmeer besproken.

Het mailadres is jeugdenlegmeer@hotmail.com. Alle bewoners van De Legmeer kunnen op dit mailadres jongerenoverlast melden. Daarbij is het in ieder geval belangrijk tijd, plaats en ervaren overlast te vermelden. Zonder deze gegevens kan de melding helaas niet behandeld worden. Let op: het gaat hier om overlast door jeugd. Meldingen over andere overlastzaken kunt u bij de bekende instanties blijven melden. Contactgegevens

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22

E-mail: gemeente@uithoorn.nl