Essent


Essent naar nieuw kantoor in Roermond

Essent verhuist haar kantooractiviteiten binnen de stad Roermond van de Westhoven naar het Kazerneplein. Woensdag 9 maart nemen medewerkers van Essent hun intrek in het nieuwe kantoor. Het gebouw aan de Westhoven sluit dan haar deuren.
Essent naar nieuw kantoor in Roermond

'We hebben al vele jaren een kantoor in Roermond en blijven graag aanwezig in de regio waar we als energiebedrijf historisch mee verbonden zijnâ, zegt Jan Gorissen, directeur Midden- en kleinbedrijf van Essent. âDe verhuizing en heropening van het kantoor in Roermond sluit aan op ons locatiebeleid'.

Medewerkers kunnen flexwerken

Essent biedt haar medewerkers de mogelijkheid om te gaan flexwerken (@nders werken), waardoor ze onder andere minder hoeven te reizen en ook thuis kunnen werken. Hierdoor zullen de 240 medewerkers niet allemaal tegelijk op het kantoor aanwezig zijn en kan worden volstaan met 180 werkplekken.

Naar 5 kantoorlocaties in heel Nederland

Vorig jaar kondigde Essent aan dat ze haar kantooractiviteiten (13 kantoorlocaties in 11 plaatsen) in de komende jaren gaat concentreren op 5 locaties verspreid over Nederland: Den Bosch, Groningen, Zwolle (IJsseltoren), Roermond en Utrecht. Op dit moment zijn dat nog 8 kantoorlocaties in 7 plaatsen.