Deelgemeente Charlois Rotterdam

Werkzaamheden Vaanweg hervat

Gemeentewerken heeft zaterdagavond 5 maart de onderhoudswerkzaamheden aan de Vaanweg hervat. Deze werkzaamheden werden eind 2010 onderbroken vanwege vorst.

Voor de werkzaamheden wordt buiten de spits (tussen 09.00 en 15.00 uur) steeds één baan afgesloten. In het weekend van 11 maart is de Vaanweg richting het centrum volledig afgesloten voor verkeer. Die afsluiting gaat op vrijdagavond in vanaf 22.00 uur en duurt tot maandagochtend 5.00 uur.

De onderhoudswerkzaamheden bestaan onder meer uit het verwijderen van asfalt, verwijderen van vangrails, asfalteren, aanbrengen van extra rijstrook en belijning. Om de verkeersdoorstroming te verbeteren legt Gemeentewerken op de kruising Vaanweg - Victor Hugoweg ook een extra rijstrook aan.

Omleiding
De twee omleidingen zijn vanaf de A15 via IJsselmonde-Reijerwaard of Charlois - Groene Kruisweg. Verkeer vanuit het centrum kan via de Vaanweg blijven rijden. Deze rijbaan blijft open voor het verkeer. Het is alleen niet mogelijk linksaf te slaan naar de Victor Hugoweg.

Meer informatie
De werkzaamheden duren tot eind april. Kijk voor meer informatie over het project op www.rotterdam.nl/vaanweg of bel met Yvette Ignatius van met Gemeentewerken Rotterdam via 010-4894248.