Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 04-03-2011

Televisie
ALI B OP VOLLE TOEREN
Uitzending woensdag 9 maart
Nederland 3 - 20.25 uur

HENNY VRIENTEN EN RAPPER WINNE
SLUITEN ALI B OP VOLLE TOEREN AF

Woensdag 9 maart zijn rapper Winne en Henny Vrienten de laatste hoofdgasten in de succesvolle tv-reeks ALI B OP VOLLE TOEREN.

Bijna ieder meisje had in de jaren tachtig een poster van Henny boven haar bed hangen. De voormalige zanger van Doe Maar is ook vandaag de dag nog actief als veelgevraagd componist. Winne is een serieuze rapper uit Rotterdam die heel groot aan het worden is binnen de rapscene.

Henny gaat in zijn eigen stijl een nieuwe versie maken van Winne's persoonlijke rap: 'Lotgenoot'. Ali B en Winne gaan aan de slag met de eerste en een van de grootste hits van Doe Maar: 'Sinds Een Dag Of Twee' (32 jaar).

Met ruim 640.000 kijkers weet ALI B OP VOLLE TOEREN jong en oud te boeien op de woensdagavond. En wederom barstten de lovende commentaren op twitter los met #abovt als trending topic nr 6: '@AliBouali je mag echt trots zijn op dit programma! IJzersterk concept! Dat er nog velen mogen volgen!', aldus Jochem Myjer.

Op veler verzoek zal woensdag 16 maart in ALI B OP VOLSTE TOEREN een compilatie worden uitgezonden van alle remakes die de afgelopen acht uitzendingen de revue gepasseerd zijn.

Voor meer informatie: www.tros.nl/alib

Twitter mee: #abovt


Ingezonden persbericht