SNS Reaal Groep

Aftreden leden van de Raad van Commissarissen SNS REAAL N.V.

woensdag 9 maart 2011

De Raad van Commissarissen van SNS REAAL N.V. maakt bekend dat de heren Muller en Van de Kar zullen aftreden als lid van de Raad van Commissarissen per de datum van de algemene vergadering van aandeelhouders van 20 april 2011.

Beide heren zijn sinds 1997 commissaris bij SNS REAAL. Gezien de maximale zittingstermijn van de Corporate Governance Code hebben de heren Muller en Van de Kar aangegeven per 20 april 2011 te willen aftreden. Beide heren zullen ook per 20 april 2011 terugtreden als commissaris bij SNS Bank N.V, REAAL N.V. en SRLEV N.V. Voor één van de twee ontstane vacatures zal een nieuwe commissaris worden voorgedragen, zodra een geschikte kandidaat beschikbaar is.

De heren Lagerweij en Van de Kraats treden op 20 april 2011 volgens het rooster van aftreden af als commissaris. De Raad van Commissarissen zal beide heren tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 20 april 2011 voordragen om te worden herbenoemd. De heer Lagerweij zal met het versterkte recht van aanbeveling van de Centrale Ondernemingsraad van SNS REAAL worden voorgedragen om te worden herbenoemd.