Ingezonden persbericht


RebelQ: stoer, speels, sterk, frivool en feestelijk RebelQ is verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 170

# # # PERSBERICHT # # #

Schoenenmerk Skechers gaat de uitdaging aan met kinderkledingmerk RebelQ!

Uithoorn - Voor het eerst gaat Skechers Benelux de samenwerking aan met een kinderkledingmerk. In de aankomende maanden zal Skechers veelvuldig met de collectie van Twinkle Toes op de kidschannels Disney & Nickelodeon te zien zijn. Zowel Skechers Kids en RebelQ willen van alle dagen van de week een feest maken waarin een nodige dosis glam en glitter niet mag ontbreken.

De zomercollectie van zowel RebelQ en Skechers Kids spettert aan alle kanten. Beide merken brengen deze zomer de nodige dosis ŽschoolpleinglamourŽ - betaalbare en draagbare glamour voor iedere dag van de week.

Voor het eerst gaat Skechers Benelux de samenwerking aan met een kinderkledingmerk. In de aankomende maanden zal Skechers veelvuldig met de collectie van Twinkle Toes op de kidschannels Disney & Nickelodeon te zien zijn.

RebelQ brengt voor meiden van 0 tot 14 jaar een totaal concept, waarbij de kledinglijn wordt aangevuld met tassen, sokken, pyjamaŽs en ondergoed. Skechers zorgt voor bijpassende stoere en lieve meidenschoenen.

Waarom deze samenwerking?

Zowel Skechers Kids en RebelQ willen van alle dagen van de week een feest maken waarin een nodige dosis glam en glitter niet mag ontbreken. Voor de stoere Rebel zijn er outdoor boots of hoge sneakers met schitterende apllicaties en voor de klassiekere Queen zijn er gympjes met een hoog glinster en glitter gehalte. Kortom, een paar Skechers maken je RebelQ outfit compleet.

Uitgewerkte details, verassende effecten en de goede kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Het internationale karakter van Skechers en de nodige ambitie en vernieuwende blik van RebelQ maakt deze samenwerking meer dan logisch en tot een succes.

Het jonge merk RebelQ lanceerde de allereerste collectie (winter 2010) spectaculair met een modeshow in de Efteling en een actie met Nickelodeon TV. RebelQ wist Nederland en de rest van Europa snel te overtuigen; Nederland telt 55 verkooppunten en Belgie vier. Ook is RebelQ al te vinden in Rusland, Marokko, Curacao, UK, Schotland en Ierland. Voor meer info kijk op www.rebelq.com

Skechers is een eigentijds schoenenmerk uit Amerika dat in 1992 is opgericht door de vroegere eigenaars van het schoenenmerk LA Gear. In Amerika is Skechers niet meer weg te denken uit het straatbeeld en behoort tot een van de populairste schoenmerken. Skechers is het 2e grootste schoenenmerk van Amerika en het 3e grootste schoenenmerk wereldwijd! Sinds 1994 is de Skechers-hype overgewaaid naar Europa en ook hier zie je de S van Skechers steeds vaker terugkomen. Voor meer info kijk op www.nl.skechers.com

# # # PERSBERICHT # # #