Media Werkgroep



SWOCC: Klantinzicht: tijd voor een overzicht 10-03-11

Aanvang: 14:00
Wie: SWOCC
Waar: Het Trippenhuis (KNAW)
Introductie: SWOCC Wetenschap Praktijk Ontmoeting 'Klantinzicht: tijd voor een overzicht'

Het zijn roerige tijden voor organisaties. De loyaliteit van klanten neemt af, de concurrentie neemt toe en of dat allemaal niet erg genoeg is, wordt de consument ook nog eens steeds mondiger. Nooit eerder was het zo belangrijk de consument producten of diensten aan te bieden die feilloos aansluiten bij diens behoeften en de belevingswereld. Het gebruik van klantinzicht (dan wel consumer insight) is hierbij, vanzelfsprekend, essentieel.

Hoewel het belang van klantinzicht alom wordt erkend, bestaat er over het concept an sich nog altijd veel discussie. Want wat is klantinzicht eigenlijk? Waar komt het vandaan? En hoe zorg je voor een succesvolle toepassing ervan?

Op donderdag 10 maart 2011 presenteert SWOCC haar 55e publicatie Klantinzicht: tijd voor een overzicht, waarin uiteen wordt gezet hoe organisaties klantinzicht succesvol kunnen integreren in bedrijfsprocessen en managementkeuzes. Auteurs van de publicatie, Isabella Voskuyl (SWOCC) en Robert van Ossenbruggen (Procression), openen de middag met een duo-presentatie waarin de belangrijkste resultaten van het onderzoek naar de implementatie van klantinzicht uiteen worden gezet. Peter van der Schouw (Brandddoctors) en Jacqueline Smit (Microsoft) geven aansluitend hun praktijkreflectie op het onderwerp.

programma
14:00 Ontvangst
14:30 Welkomstwoord door swocc directeur Piet Verhoeven 14:40 Robert van Ossenbruggen (Procression) & Isabella Voskuyl (SWOCC) 15:20 Pauze
15:50 Peter van der Schouw (Branddoctors)
16:15 Jacqueline Smit (Microsoft)
16:40 Vragenronde
17:00 Borrel

De bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor de begunstigers van SWOCC. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door te mailen naar info@swocc.nl Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving. Voor vragen over deze WPO kunt u contact opnemen met SWOCC, tel. 020 525 3590.