Gemeente Lingewaal


De gemeenteraad vergadert

Op donderdag 10 maart 2011 vergadert de gemeenteraad van Lingewaal om 20.00 uur in het gemeentehuis in Asperen. De raadsvergadering is openbaar. U bent van harte welkom om deze vergadering op de publieke tribune bij te wonen.

Tijdens de vergadering worden onder andere de volgende punten behandeld:

Startnotitie bestemmingsplan buitengebied:
De startnotitie zal na vaststelling in de raad samen met het Handboek Bestemmingsplannen de basis zijn voor het traject om te komen tot een bestemmingsplan buitengebied.

Vaststelling bestemmingsplan âKom Vuren, herziening Waaldijk 70â: De raad wordt voorgesteld een herziening van het bestemmingsplan âKom Vurenâ ter plaatse van de Waaldijk 70 in Vuren vast te stellen.

Plan van aanpak Multifunctionele Accommodatie Heukelum: De raad wordt geïnformeerd over het voortraject dat kan gaan leiden tot de beantwoording van de vraag of er een multifunctionele accommodatie in Heukelum gerealiseerd kan worden.

De volledige agenda en stukken liggen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis en zijn hier te downloaden.

Spreekrecht
Wanneer u gebruik wilt maken van het spreekrecht, dan kunt u dit tot aan de vergaderdag tot uiterlijk 16.00 uur kenbaar maken. U kunt zich dan aanmelden bij de raadsgriffier dhr. H.H. Dame via tel. (0345) 634 089 of e-mail h.dame@lingewaal.nl.

Radio-uitzending
De raadsvergadering is rechtstreeks te beluisteren via Radio Lingewaal via de ether op 107,6 MHz en via de kabel op 93,1 MHz. De bijeenkomst is ook te beluisteren via de audio van de Kabelkrant LekwaalTV (kanaal 64+) en via www.lingewaalfm.nl.

Â

Â

Â

Â