Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Samenwerking Pro Formit en Every Angle voor uitbouw HR-module

Pro Formit en Every Angle Software Solutions zijn een partnership met elkaar aangegaan voor de ontwikkeling en uitrol van de Every Angle HR-oplossing, een onmisbare snelle en flexibele toevoeging voor veel SAP-gebruikers. Pro Formit is met de samenwerking benoemd tot Software Development en Business Value Partner.

Het doel van de samenwerking tussen Every Angle en Pro Formit is om de bestaande HR-module van Every Angle verder uit te bouwen. "Er is grote behoefte vanuit de markt om de snelle en flexibele operationele rapportages die Every Angle biedt ook voor de SAP-HR-module beschikbaar te snellen. Door middel van deze samenwerking kunnen we de ontwikkeling ervan versnellen", aldus Fred Hermans, CEO van Every Angle Software.

Doorontwikkelen van bestaande Every Angle HR-oplossing Mike Hoksbergen van Pro Formit ziet in de HR-wereld een grote behoefte aan operationele rapportages. "Every Angle vult met haar operationele rapportage mogelijkheden een gat in de markt dat nu in de HR-wereld niet wordt gevuld. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze oplossing, die we zelf mede zullen ontwikkelen, onze klanten beter kunnen bedienen." Hoksbergen doelt met zijn opmerking over een grote behoefte onder gebruikers bijvoorbeeld op klanten die nu SAP BW inzetten voor velerlei operationele rapportages, terwijl deze oplossing feitelijk is ontwikkeld voor het opstellen van managementrapportages. "Door de Every Angle HR-module te gebruiken ontlasten deze bedrijven BW. Ook zullen gebruikers verrast zijn door de snelheid en flexibiliteit van de module."

Over Pro Formit
Pro Formit is een zakelijke dienstverlener die klanten begeleidt, adviseert en coacht bij het gecontroleerd in gebruik nemen van SAP HCM software. Pro Formit staat voor een open, eerlijke en transparante dienstverlening. Dit komt tot uitdrukking in onze samenwerking met klanten, medewerkers en met elkaar. Ons uitgangspunt is dat onze expertise een toegevoegde waarde voor uw bedrijf moet zijn.

Over Every Angle
Every Angle is een Nederlands bedrijf dat het gelijknamige softwaresysteem ontwikkelt, gefocust op Operationeel Perfomance Management. Met wereldwijd een groot aantal implementaties bij gerenommeerde multinationals, laat Every Angle zien dat het een bewezen en succesvol softwaresysteem is met een sterke positie in het SAP landschap. Met Every Angle beantwoorden SAP eindgebruikers in enkele seconden operationele businessvragen en maken ze analyses tot op het hoogste detailniveau. Organisaties kunnen daarmee vanuit KPI management dashboards verbeterpunten eenvoudig zichtbaar maken en omzetten naar detailanalyses en operationele acties. Every Angle biedt met haar Operational BI systeem een 'closed loop' perfomance management oplossing. Ongeacht de complexiteit van het SAP systeem of de achterliggende bedrijfsprocessen is deze 'closed loop' in enkele dagen geïmplementeerd. Meer informatie vindt u op: www.everyangle.com.

Contact: