VARA

Geruchtmakende onthullingen van BN'ers in VARA's `Dr. Ellen'

Hilversum, 7 maart 2011

Geruchtmakende onthullingen van BN'ers in VARA's 'Dr. Ellen'

Zit je als BN'er in een dip na je zoveelste flop, kun je je dwangneuroses niet langer voor de buitenwereld verborgen houden, blijk je in één keer op vrouwen te vallen i.p.v. op mannen of kun je al jaren niet aan de man komen als BN'er? Dan zoek je hulp. Professionele hulp. "Psychiater van de sterren" Dr. Ellen Goedkoop (cabaretière Martine Sandifort) staat de door onzekerheden gekwelde Bekende Nederlanders bij. Bij haar leggen onder andere Patty Brard, Fajah Lourens, Jack Spijkerman, Hans Klok, Henny Huisman, Bert van der Veer en Judith Osborn hun ziel bloot. De licht neurotische, roddelzieke en gefrustreerde Dr. Ellen gebruikt onorthodoxe methodes en betrekt alles op zichzelf. Want zij heeft toch ook recht op geluk, Twitter-aandacht en liefde?

Dr. Ellen is vanaf vrijdag 11 maart wekelijks om 21.15 uur bij de VARA te zien op Nederland 3. Herhaling: zondags om 23.30 uur. Met in aflevering 1: Fajah Lourens, Joop Braakhekke en Hans Dorrestijn.

Via haar website, haar facebook-account en twitter is Dr. Ellen Goedkoop dagelijks te volgen. Vanaf 9 maart kun je de eerste aflevering hier al bekijken: drellen.vara.nl

Over Dr. Ellen

`Dr. Ellen' levert een fris commentaar op alle roddelprogramma's waarin er op los wordt gepsychologiseerd en op de algehele psychologisering van Nederland. `Dr. Ellen' is een vervolg op het in TV Lab uitgezonden `Op de bank', dat lovend werd ontvangen en daarom tot serie is ontwikkeld.

Reacties naar aanleiding uitzending TV Lab:

Hans Beerekamp in NRC: Cabaretière Martine Sandifort (ontvangt) celebraties van eigen bodem. Het verrassende is dat die stuk voor stuk uitstekend acteren en niet bang zijn hun echte zwaktes tot karikaturen te maken. Je moet het maar durven en dan ook nog eens zo perfect uitvoeren.

Winfried Baijens op Twitter: 'Op de bank' is friggin' hilarious! Dr. Ellen Goedkoop is fabuleus...

Cornald Maas op Twitter: O nee, aaf bc nu erg naturel over verdwenen kat en medium, en psych sandifort vervaarlijk

Paul de Leeuw: `Een TV klassieker in de maak' ` Hysterisch leuk'

Jean Pierre Geelen en Hans Beerekamp in DWDD:

Beerekamp: ` ja dat stak er echt met kop en schouders bovenuit, het beste van het TV lab, dat zien we graag terug.'