FloraHolland


Hoogendoorn Stephanotis wint originaliteitsprijs

NAALDWIJK (11 maart 2011) - Deze week vindt de FloraHolland Trade Fair Naaldwijk plaats. Dé handelsbeurs van het voorjaar. De eerste twee dagen van de beurs zijn druk bezocht. In de ongeveer 500 stands is van alles te zien, bloemen, planten, productconcepten, trendpresentaties en noviteiten.

Veel interesse is er voor het FloraHolland `Premium Square', dit jaar nieuw op de beurs. Hier zijn exclusieve producten te zien, die verkrijgbaar zijn via de klokverkoop op de verschillende vestigingen. Inspiratie opdoen kan bij het Segmentenplein. Hier worden praktisch toepasbare ideeën en concepten getoond.

Prijs voor de origineelste stand
De jury van de VKC (Vaste Keuringscommissie) nomineerde drie stands voor de originaliteitsprijs van de FloraHolland Trade Fair Naaldwijk 2011: Hoogendoorn Stephanotis, Sjaak van Schie Hortensia's, en Stolk Quality Colors. Volgens de VKC waren dit de stands met de beste uitstraling. Tijdens het Trade Fair Cafe op donderdagmiddag reikte voorzitter Bernard Oosterom de eerste prijs uit aan Hoogendoorn Stephanotis voor de stand met de beste uitstraling.

De FloraHolland Trade Fair is vrijdag nog geopend tot 14.00 uur.