Gemeente Enschede

Galerie Werkplein Enschede, podium voor talent

Kunstenares Miranda Kamphuis exposeert

Werkplein Enschede gelooft in talent en probeert dit zoveel mogelijk zichtbaar te maken. Tot 6 mei 2011 exposeert Miranda Kamphuis haar beeldende kunstwerken bij het Werkplein Enschede aan de Hengelosestraat
1 in Enschede.
Zo biedt Werkplein Enschede kunstenaars de gelegenheid om hun artistieke, beeldende talenten op een creatieve manier te tonen.

Miranda Kamphuis
Momenteel is in Werkplein Enschede het werk van kunstenares Miranda Kamphuis te bewonderen. Miranda laat zich inspireren door dromen en symbolieken uit een ver verleden of verre toekomst. Vanaf jonge leeftijd is zij geboeid door verhalen uit religies, getallen die een elementaire verbintenis vormen en voorwerpen die in dromen een extra dimensie aan het dagelijkse bestaan toevoegen. Haar werk symboliseert de weergave van `alle tekens van de mensheid vanaf de oertijd'.

Miranda is in 1988 afgestudeerd in tekenen en schilderen aan de AKI in Enschede. Ze gebruikt verschillende technieken om haar profetische dromen te vertalen naar kleurrijke werken. Haar werk is in Werkplein Enschede te bezichtigen tot en met vrijdag 6 mei 2011.

Galerie Werkplein Enschede
Werkplein Enschede is de plek waar alle diensten op het gebied van werk en inkomen bij elkaar komen. Samen met verschillende partijen werken we aan één gestroomlijnde dienstverlening voor werkgevers en werkzoekenden. Werkplein is daarbij doorlopend op zoek naar mogelijkheden om de kansen voor werkgevers en werkzoekenden op de arbeidsmarkt te vergroten. Zo organiseert het Werkplein verschillende activiteiten en workshop zoals speeddates en sollicitatietrainingen. Door middel van Galerie Werkplein, probeert Werkplein Enschede een bijdrage te leveren aan de naamsbekendheid van kunstenaars.

Ook exposeren of meer informatie?
Wilt u meer informatie of ook de mogelijkheid krijgen om uw talenten te exposeren in het Werkplein? Neem dan contact op met Gerard Berndsen, gerard.berndsen@uwv.nl.