Sportfondsen Nederland NV

Fitness SportPlaza Mercator LERF-gecertificeerd

Woensdag 23 maart 2011 was voor de fitnessafdeling van SportPlaza Mercator een soort examendag. De keuringsmeester van Stichting Landelijke ErkenningsRegeling Fitness - kortweg LERF kwam langs om het fitnesscentrum over alles aan de tand te voelen. De man was oprecht geïnteresseerd in manier van werken van het centrum.

De keuring meester beoordeelde het fitnesscentrum op tal van onderdelen: personeel, hygiëne, faciliteiten, omstandigheden, plannen, protocollen, oppervlakte, groepslessen, meningen van klanten en personeel en veiligheid. Het was een lange, maar toch ook wel een gezellige middag, aldus fitnesscoördinator Jordi Snijders.

Bang dat het centrum niet erkend zou worden was hij niet. Omdat ik als fitnesscoördinator overtuigd ben van de algemene kwaliteit en professionaliteit van SportPlaza Mercator, maakte ik mij over de uitslag totaal geen zorgen. De certificering liet nog een aantal weken op zich wachten.

Uiteindelijk ontving SportPlaza Mercator een brief met het officiële LERF-certificaat en behoort SportPlaza Mercator daarmee tot de landelijke erkende bewegingscentra. Wat mij betreft toch een groot compliment voor alle mensen die de afgelopen jaren hebben gewerkt aan de opstart en continuïteit van deze multifunctionele accommodatie aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam-West, aldus een trotse fitnesscoördinator, PR & Marketing-medewerker van SportPlaza Mercator.

Kijk voor meer informatie over het LERF-certificaat op: www.keurmerkfitness.nl/

Ga voor meer informatie over SportPlaza Mercator naar www.sportplazamercator.nl