Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
11-03-2011

Nieuwe Alles over Tuinen, Serres & Zwembaden in verspreiding

HEEMSKERK - Vanaf vandaag ligt de nieuwe Alles over Tuinen, Serres & Zwembaden in de winkel. Dit magazine is een uitgave van Pressofoon B.V. en wordt verspreid door heel Nederland en een deel van België. Het magazine wordt eenmaal per jaar verspreid in een oplage van in totaal 30.000 exemplaren. Alles over Tuinen, Serres & Zwembaden
Alles over Tuinen, Serres & Zwembaden is een informatief magazine dat u helpt oriënteren op alles waar u mee te maken krijgt op het gebied van de inrichting van uw tuin, de aanschaf van een serre, zwembad, sauna of hottub in de tuin. Zo maakt u bijvoorbeeld uitgebreid kennis met verschillende soorten bestrating, leest u alles over tuinonderhoud en welke mogelijkheden er zijn bij het ontwerp van een serre.

Deze editie
Deze editie van Alles over Tuinen, Serres & Zwembaden brengt u dichterbij uw nieuwe tuin. Alles wat u tegenkomt in de tuin komt aan bod en u vindt er handige tips en praktische informatie bij het aanschaffen van bijvoorbeeld een omheining of kunstgras. Daarnaast leest u over de laatste ontwikkelingen in de rubriek Nieuws & Noviteiten en ontdekt u de laatste trend in onze TrendWatch, namelijk Verticaal Tuinieren. Meer informatie over de inhoud van de nieuwste editie is te vinden op www.allesover-tuinen.nl.

Pressofoon
Alles over Tuinen, Serres & Zwembaden is onderdeel van de Alles over-serie, die maar liefst bezig is aan de 32e jaargang. Deze serie bestaat uit acht tijdschriften die zich richten op verschillende aspecten binnen het woonsegment. Pressofoon is naast de Alles over-serie uitgever van Wonen.nl specials, Appartement & Eigenaar en Personenvervoer Magazine. Ook op het gebied van internetmarketing heeft Pressofoon veel ervaring en mogelijkheden in huis.

----------
Noot voor de redactie,