Ingezonden persbericht

Sieraden buitgemaakt bij overval (extra mediabericht)

Datum: 11-03-2011
Tijd bericht:19:42
Plaats:Roermond

Tekst:Vrijdagmiddag rond 17.15 uur overvielen twee mannen een juwelier aan de Bakkerstraat. Het tweetal kwam met een helm op hun hoofd de zaak binnen. Op dat moment was er niemand in de zaak. Ze vernielden een vitrine en namen voor een nog onbekend geldbedrag aan sieraden mee.

Tegelijkertijd liep een medewerker van achteren de winkel in. Beide overvallers vluchtten daarop naar buiten en ze reden met hun scooter richting Zwartbroekplein. Een van de twee had een mes bij zich. De politie komt graag in contact met getuigen van deze overval. Via telefoonnummer 0900-8844 kunnen getuigen zich melden. Anoniem bellen kan ook via de onafhankelijke stichting Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Een van de twee overvallers droeg een opvallend blauw jack, de ander was donker gekleed.

De politie is direct na de overval een burgernetactie gestart. In het burgernetbericht werd gesproken over een zwarte auto. Deze auto is kort na het bericht getraceerd. Er wordt onderzocht of het voertuig bij de overval betrokken was. De politie is direct gestart met een (buurt)onderzoek.