Vakbeurs voor recreatieve verhuurders Ameland


Buren Ameland, 20110110 -- Op 11 maart a.s. wordt in de zalen van Klein Vaarwater te Buren Ameland de 2e VPVA beurs georganiseerd. De VPVA heeft het voornemen deze beurs een maal in de 2 jaar te organiseren.Het wordt een dag waar iedereen die met recreatieve verhuur op Ameland te maken heeft van harte welkom is, ook niet-leden van de VPVA. De 55 standhouders op de afgelopen beurs werden bezocht door ruim 450 bezoekers.

In een tijd waar de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en individuele verhuurders vaak door de bomen het bos niet meer zien geeft deze beurs een goed overzicht van organisaties en bedrijven waar men terecht kan voor bijvoorbeeld presentatie op Internet, verhuur, onderhoud ,administratie,maar ook de nieuwste snufjes op het gebied beveiliging, energiebesparing en veilige speeltoestellen.
 
 De VPVA is een enthousiaste belangenvereniging van particuliere verhuurders op Ameland. met ongeveer 300 leden en ruim 500 accommodaties. Op www.ameland-site.nl kunnen de leden zich gratis op een professionele wijze presenteren.

V.P.V.A.





Ingezonden persbericht