Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-03-2011

Televisie
FLIKKEN MAASTRICHT
Uitzending vrijdag 11 maart
Nederland 1 - 20.30 uur

ONTKNOPING IN LAATSTE AFLEVERING
FLIKKEN MAASTRICHT

Vrijdag 11 maart sluiten Eva van Dongen en Floris Wolfs de vijfde reeks af van de succesvolle serie FLIKKEN MAASTRICHT.

Terwijl de rest van het team middels een gerichte verkeerscontrole een bende drugsrunners probeert te pakken, is Eva alleen maar geĂŻnteresseerd in haar onderzoek naar de uit de plofkoffer verdwenen miljoenen. Eindelijk heeft ze de vriendin van Luca gevonden, die volgens haar de sleutel is tot het verdwenen geld. Rebecca weigert echter iedere medewerking bij Eva's poging om Wolfs te vrijwaren en wijst haar de deur. Dan lijkt er een doorbraak te zijn; een meisje heeft geld uit de koffer uitgegeven in een dure boetiek. Ze voldoet aan het signalement van Rebecca. Ze doorzoeken haar huis en vinden nog meer geld uit de koffer. De zaak lijkt rond, maar dan doet Eva een gruwelijke ontdekking...

Gastrollen in deze laatste aflevering van FLIKKEN MAASTRICHT: Mimoen Oaissa, Joop Wittermans, Miryanna van Reeden, Jamie Grant en Maryam Hassouni.

Bijna twee miljoen kijkers volgen iedere vrijdagavond de belevenissen van FLIKKEN MAASTRICHT. De succesvolle serie keert dan ook terug met een zesde reeks. Bovendien is er een FLIKKEN MAASTRICHT telefilm in de maak met Eva en Wolfs in de hoofdrollen.

De vaste cast in de vijfde reeks van FLIKKEN MAASTRICHT bestaat uit: Victor Reinier (Floris Wolfs), Angela Schijf (Eva van Dongen), Oda Spelbos (Marion Dreesen), Sergio Romero IJssel (Romeo Sanders), Will van Kralingen (Ellis Flamand) en Jamie Grant (Esmee van Rooy).

www.tros.nl/flikkenmaastricht