Politie Zeeland


---

346-2011 Getuigenoproep insluiping Zoutelande
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een insluiping in een woning die donderdagavond, rond 19.30 uur aan de Noordervroon in Zoutelande plaatsvond.
Rond genoemd tijdstip werd de bejaarde bewoner van het pand verrast door twee onbekende mannen die in zijn woning stonden. De onbekende mannen doorzochten de woning en gingen er vervolgens, zonder iets mee te nemen, vandoor.
De politie is op zoek naar mensen die donderdagavond iets verdachts of de twee mannen hebben gezien in de omgeving van de Noordervroon.
Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op het telefoonnummer 0900-8844.

347-2011 Diefstal uit bedrijf, Goes
Tussen woensdagavond 21.30 uur en donderdagochtend 07.00 uur is er ingebroken in een pand aan het Joannaplantsoen in Goes.
Uit het pand is computerapparatuur met een totale waarde van enkele duizenden euro's weggenomen. Er is een raam vernield; het totale schadebedrag is onbekend.

348-2011 Frontale aanrijding, Goes
Op de Deltaweg zijn vrijdag rond 05.30 uur twee auto's frontaal met elkaar in botsing gekomen. Daarbij raakten twee personen gewond.
Een 33-jarige automobilist uit de gemeente Borsele kwam uit de richting Kats en belandde door nog onbekende oorzaak op de linkerweghelft. Daar botste hij op een tegemoetkomende auto. De bestuurder hiervan, een 42-jarige Middelburger raakte zwaar gewond. Zijn passagier, een 46-jarige man uit Heinkenszand, werd licht gewond. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Door de klap van de aanrijding belandde de auto van de 33-jarige man aan de linkerzijde van de weg in een sloot. Deze bestuurder kwam met de schrik vrij.
Wel werd zijn rijbewijs ingevorderd omdat door zijn rijgedrag een ander mogelijk zwaar lichamelijk letsel heeft opgelopen en omdat hij onder invloed van alcohol had gereden.

---- --