Gemeente Oirschot

12 maart Landelijke Opschoondag

Â

In de week van 12 tot en met 19 maart organiseert Nederland Schoon âde Week van Nederland Schoonâ. Deze week begint met de Landelijke Opschoondag op zaterdag 12 maart. Op deze dag gaan in heel Nederland mensen aan de slag om zwerfafval op te ruimen. Ook binnen de gemeente Oirschot gaan erg veel mensen op pad.

Zaterdagochtend om 10.00 uur start buurtbeheer de Hei bij buurthuis De Heistal in Oirschot. Om 14.00 uur verzamelt buurtbeheer De Notel bij het speelveld aan het zwarte pad in Oirschot. Dorpsraad Oostelbeers vertrekt om 14.00 bij gemeenschapshuis Het Dorpsplein en Buurtbeheer/Dorpscafé Spoordonk bij gemeenschapshuis Den Deel. De gemeente stelt opruimmaterialen ter beschikking en zorgt voor de afvoer van het afval. Ook wordt er gezorgd voor een versnapering na afloop van de opruimactie.

Â

Wilt u meehelpen?

Om de dag tot een succes te maken is veel hulp nodig. Wilt u meehelpen? Meldt u bij de start van de opruimacties even aan bij een van de verzamelpunten. Hoe groter het aantal deelnemers, des te schoner wordt onze gemeente.

Â

Meer informatie

Voor meer informatie over de landelijke opschoondag kunt u contact opnemen met Yolande de Leeuw van de gemeente Oirschot, tel. (0499) 583 333 of per e-mail y.deleeuw@oirschot.nl.