Woningcorporatie Ymere

Informatiedag nieuwbouwproject De Wending in de Chassébuurt

8-3-2011

Zaterdag 12 maart 2011: informatiedag op de bouw van dit nieuwbouwproject in Amsterdam-West.

Op zaterdag 12 maart 2011 van 12.00 - 15.00 uur organiseert Ymere een informatiedag op de bouw van het nieuwbouwproject De Wending, hoek Van Kinsbergenstraat/ Witte de Withstraat in Amsterdam-West. De Wending, met 78 koop- en 44 sociale huurwoningen en een ondergrondse parkeergarage, is nu in aanbouw. De eerste woningen worden vanaf de zomer van 2011 opgeleverd.

Van startersappartement tot penthouse
De Wending is een karakteristiek nieuwbouwproject in Amsterdamse Schoolstijl. Een deel van de 78 koopwoningen ligt aan het water van de Admiralengracht in de Chassébuurt in Amsterdam-West. De andere woningen kijken uit op het geheel vernieuwde Witte de Withplein.

De Wending biedt voor elk wat wils! Appartementen, maisonnettes en penthouses van 52 m2 tot 140 m2. De prijzen zijn vanaf ca. 219.500,- tot 545.000,- v.o.n., inclusief een parkeerplaats in de parkeergarage. Meer informatie is te vinden op de website www.wonenindewending.nl.

De Chassébuurt
De Chassébuurt is de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Het Sieraad met het populaire restaurant Edel en de galeries en ateliers in de Witte de Withstraat maken de buurt steeds gezelliger en populairder om te wonen.

Recent heeft Ymere in de Witte de Withstraat het kunstwerk Elevating Witte de With en het nieuwbouwproject Het Facet gerealiseerd. In de toekomst krijgt de Chassékerk een nieuwe functie als ontmoetingsplek voor de buurt.