IVN Nederland


Avontuurlijke roei- en struintocht naar Lakerpolder

Ben je tussen de 10 -16 jaar en lekker sportief? Ga dan mee op zaterdag 12 maart van 10.00 uur tot 13.00 uur op de avontuurlijke roei- en struinmiddag in de Lakerpolder, midden in het plassengebied De Kagerplassen.

Het wordt een leuke middag. Met de roeiboot varen we naar een onbewoond eiland en samen met de molenaar tuigen we de molen op. Ook gaan we op zoek naar planten en wintergasten die straks duizenden kilometers naar de Noordpool vliegen. We zoeken antwoorden op vragen als " "Van welke vogel zijn die veren?" en "Hoe versiert een mannetjes vogel een vrouwtje?" Ervaar ook eens het gevoel van het veen dat veert onder je voeten als je erover loopt.

Verzamelen: Einde van de Zijldijk, t.o. Kaasboerderij De Eenzaamheid, 2361PC Warmond (vlak bij Sociëteit De Kaag; de Zijldijk in Leiderdorp helemaal afrijden!). Begin: 10.00 uur, einde: ca. 13.00 uur. Nodig: gemakkelijke, warme kleding, laarzen, regenkleding. Heb je een verrekijker en / of een loepje, neem deze dan mee. Deelname: Maximaal aantal deelnemers: 20, bijdrage in kosten huur roeiboot. In verband met het reserveren van roeiboten opgeven vóór 5 maart. Telefoon 06 38341502 of via e-mail stuur een email naar Nanko van Kampen
Organisatie: IVN afdeling Leiden Werkgroep Actieve Natuurtochten (WANT).

12 maart 2011 10:00 - 13:00 uur
Plaats: Warmond
Locatie/vertrekpunt: Einde van de Zijldijk (Leiderdorp!), t.o. Kaasboerderij De Eenzaamheid, 2361PC Warmond (vlak bij Sociëteit De Kaag).
Kosten: bijdrage botenhuur
Georganiseerd door: IVN Leiden

Meer informatie bij:
Nanko van Kampen, telefoon 06 38341502 stuur een email naar Nanko van Kampen
Maximaal 20 deelnemers.
In verband met het reserveren van roeiboten opgeven voor 5 maart.

http://www.ivn.nl/leiden
Aanmelden: Ja
>>> Klik hier om aan te melden