Gemeente Berkelland

voor wijkplan de Berg

Inloopbijeenkomst voor wijkplan de Berg

Bij restaurant de Olde Mölle aan de Diepenheimseweg in Neede

wijk de berg neede

De komende jaren gaat de wijk de Berg in Neede op de schop.Hiervoor is een plan gemaakt. Het plan ligt ter inzage en wordt gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst op zaterdag 12 maart bij restaurant de Olde Mölle aan de Diepenheimseweg in Neede.

In het plan voor deze wijk staat dat in de straten een regenwaterriool erbij ingelegd wordt. Ook worden de wegen opnieuw ingericht. De woonstraten worden anders ingericht zodat er meer kan worden geparkeerd. Het groen in de straat wordt ook op gepakt en anders ingericht.

Voorlopig ontwerp

Het voorlopige ontwerp ligt vanaf maandag 14 maart tot maandag 25 april 2011 tijdens openingstijden ter inzage in de Gemeentewinkel aan de Marktstraat 1 in Borculo en in het Servicepunt aan de Hofmaat 2 in Neede.

Inloopbijeenkomsten

Dit plan wordt gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst op zaterdag 12 maart vanaf 10.00 tot 14.00 uur in restaurant De Olde Mölle aan de Diepenheimseweg 21 in Neede.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen tot maandag 25 april 2011 hun zienswijze zowel mondeling als schriftelijk naar voren brengen. Schriftelijk: door een brief te schrijven aan het college van burgemeester en wethouders van Berkelland t.a.v. Ruimte en projecten, Postbus 200, 7270 HA Borculo. Mondeling: door een afspraak te maken met de heer J.H.W. Onstein, telefoon 0545-250 270