Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van overval op bakkerij

Nuenen, 12-03-2011 o De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een bakkerij aan de Opwettenseweg.

Vrijdagmiddag 11 maart rond 15.15 uur kwamen twee jonge mannen met bivakmutsen op de zaak binnen. Ze bedreigden het aanwezige personeelslid met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eisten geld. Het personeelslid is naar een ruimte achter de winkel weggelopen waarna de daders er vandoor zijn gegaan. Het is onbekend of ze iets hebben meegenomen. Ze zouden mogelijk in de richting van de Berkenbos zijn weggevlucht.

Signalement
Het gaat om twee jonge mannen tussen 12 en 16 jaar oud, mogelijk met een lichtgetinte huidskleur en tussen 1,65 en 1,70 meter lang. Ze hebben een normaal postuur en droegen donkere kleding.

Getuigenoproep
De politie zoekt getuigen van de overval of mensen die weten wie en/of waar de daders zijn. Zij kunnen zich melden bij de politie in Nuenen via 0900-8844 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie is specifiek op zoek naar een vrouwelijke klant die ten tijde van de overval in de winkel zou zijn geweest. Als zij nog niet met de politie heeft gesproken, wordt zij verzocht contact op te nemen met de politie in Nuenen.