Politie Twente

Jonge vrouw vermist
Rijssen, Goor

De politie is op zoek naar Sabrina Caarels uit Rijssen. Zij heeft een verstandelijke beperking en is sinds woensdagavond vermist.

De van oorsprong uit Goor komende 22-jarige Sabrina Caarels woont onder begeleiding in een woning aan de Arkeheem in Rijssen. Zij is woensdag 9 maart 2011 omstreeks 18.15 uur uit haar woning vertrokken. Zij wilde naar haar ouders in Goor maar is daar niet aangekomen. De politie werd de volgende dag geïnformeerd en is een onderzoek naar haar gestart.

Sabrina heeft het verstandelijke vermogen van een tiener. Het is onbekend op welke wijze ze haar woning heeft verlaten. Het is niet duidelijk of de vermissing van Sabrina een misdrijf is. Dit wordt uiteraard niet uitgesloten, maar hiervoor is ook geen aanwijzing. Gezien haar geestelijke gesteldheid kan Sabrina beperkt voor zichzelf zorgen en daarom moet zij worden teruggevonden. De politie heeft vele mensen uit Sabrina's omgeving benaderd maar heeft geen aanwijzing waar zij momenteel verblijft.

De politie verzoekt dringend mensen die haar vanaf woensdag 9 maart 18.15 uur gezien hebben of weten waar ze is contact op te nemen met de politie. Telefoonnummer 0900-8844.Of mailen naar: info@twente.politie.nl.

Signalement Sabrina Caarels:


- Tenger postuur

- Ongeveer 1.70 m lang
- Donker bruin/zwart lang haar
- linker wenkbrauw een piercing
- pukkels in haar gezicht
- winterjas, grijs/wit/zwart geblokt van kleur




Politie Twente