KRO

KRO Memories: Verboden liefde

Uitzenddatum: 14/03/2011

Anita Witzier helpt in deze aflevering van Memories Astrid bij haar zoektocht naar Richie. Voelde hij nou echt iets voor haar of was het verbeelding? Fred heeft nog steeds spijt dat hij zijn verlovingsring voor de voeten van zijn verloofde gooide en Dirk verbaast zijn collega met het verhaal achter de tatoeage op zijn arm.

Astrid zoekt Richie.
Astrid beschrijft het begin van haar kort maar krachtige relatie met Richie als een `aanrijding'. De gevoelens waren heftig maar verboden terrein. Daarom zetten de twee er een punt achter. Astrid was verdrietig en dat gevoel is eigenlijk nooit helemaal verdwenen. Was het nou echte liefde was of slechts een illusie?

Fred & Anneke
We stonden in de gang bij haar thuis, ik heb die verlovingsring van mijn vinger afgetrokken en voor haar voeten gegooid. Ajuus!" Fred heeft de reactie van Anneke op dat moment niet afgewacht en is snel weggegaan. Hij schaamt zich nu nog voor zijn actie van toen."

Dirk & Eileen
Stille wateren hebben diepe gronden. Een collega ontdekt een tattoo van een hart op de arm van de stille zeebonk Dirk. Hij vertelt voor het eerst het verhaal van de enige grote liefde in zijn leven, Eileen uit Ierland, die hij zelfs ten huwelijk vroeg.

KRO Memories, maandag 14 maart om 21.10 uur op Nederland 1

Programma

KRO Memories

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken: