Politie Brabant Zuid-Oost

Bureau Brabant besteedt aandacht aan dood van dierenarts in Eindhoven

Eindhoven Woensel , 11-03-2011 o Het televisieprogramma Bureau Brabant besteedt maandag 14 maart aandacht aan een zaak in Eindhoven. Een dierenarts uit Eindhoven is vrijdagavond 28 januari jl door zwaar geweld om het leven gekomen. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord rond de woning die avond.

Die vrijdagavond, tegen 20.00 uur sluiten een dierenarts en zijn assistente voor die dag de praktijk af aan de Fransebaan in Eindhoven. Een paar uur later komt de vrouw van de dierenarts thuis. Als ze het huis binnenkomt voelt ze onmiddellijk dat er iets niet klopt. Ze roept haar man, maar krijgt geen reactie. Dan valt haar oog op zijn jas, die nog aan de kapstok hangt. Het vriest die avond 7 graden en weggaan zonder jas lijkt te onwaarschijnlijk. Ze vertrouwt het niet en belt de politie. Later die avond vindt de politie het lichaam van de dierenarts in zijn eigen huis. Hij is door zwaar geweld om het leven gekomen.Diezelfde avond nog is een 27-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Het was een zoon van het slachtoffer. De politie is toch nog dringend op zoek naar getuigen die die avond iets gezien of mogelijk gehoord hebben bij de woning aan de Fransebaan in Eindhoven.

Uitzending

De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 14 maart 2011 om 18.00 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 15 maart 2011 om 17.00 uur.