FloraHolland


Twee bijeenkomsten met de FPC-leden over ledenbetrokkenheid.

FloraHolland (24 februari 2011). Het bestuur van FloraHolland organiseert op 15 en 22 maart twee centrale bijeenkomsten met de FPC-leden om met hen, in navolging van de regiobesturen, van gedachten te wisselen over het thema ledenbetrokkenheid.

Ledenbetrokkenheid binnen FloraHolland is een belangrijk en bovenal actueel onderwerp.
Op 7 en 8 oktober jl. heeft het bestuur, samen met directie en raad van Commissarissen, tijdens een werkconferentie uitgebreid bij dit thema stilgestaan. En in de maanden nadien is de aandacht hierop sterk gegroeid. Er is dan ook ruime aanleiding om met elkaar te zoeken naar werkbare mogelijkheden om de betrokkenheid en zeggenschap van leden binnen FloraHolland in de toekomst verder te versterken.

Met de regiobesturen is op 8 februari jl. beeldvormend gesproken over ledenbetrokkenheid en de ervaring die leden daarbij hebben. In groepen is gediscussieerd over de mate van vertrouwen van leden in de coöperatie, de wijze waarop beleid tot stand komt en de invloed die leden daarop daadwerkelijk hebben.

De FloraHolland Product Commissies (FPC's) zijn naast de regiobesturen een belangrijke schakel. Daarom wil het bestuur ook met de FPC's het gesprek aangaan over ledenbetrokkenheid en de wijze waarop FPC's een optimale rol kunnen spelen bij de voorbereiding en afweging van nieuw te vormen beleid.