Gemeente Nijkerk


Servicebijeenkomst OV-chipkaart

Dinsdag 15 maart in het bedrijfsrestaurant van de gemeente Nijkerk, Kolkstraat 27 in Nijkerk.

OV chipkaart Wilt u alles weten over de OV-chipkaart? Kom dan naar de servicebijeenkomst die de organisatie Ervaar het OV organiseert in de gemeente Nijkerk op dinsdag-middag 15 maart van 15.00 tot 18.00 uur in het bedrijfsrestaurant van de gemeente Nijkerk.

Tijdens deze bijeenkomst informeert Ervaar het OV u over dit nieuwe betaalmiddel in het openbaar vervoer. Ook krijgt u de mogelijkheid om te oefenen met de OV-chipkaart. Daarnaast kunt u ondersteuning krijgen bij het aanvragen van de OV-chipkaart. Wethouder Henk Lambooij opent de bijeenkomst en de servicebijeenkomst bestaat verder uit een presentatie aan de hand van instructiefilmpjes. Dit deel duurt ongeveer 90 minuten. Natuurlijk kunt u individueel vragen stellen en oefenen met de OV-chipkaart. Er is apparatuur aanwezig zodat u kunt ervaren hoe u saldo oplaadt of bijvoorbeeld een product ophaalt. Nu misschien nog abacadabra maar na 15 maart hopelijk glashelder voor u.

In verband met het beperkt aantal plaatsen in het bedrijfsrestaurant is het belangrijk dat u zichzelf aanmeldt. De voorkeur gaat ernaar uit dat u dit doet via de website ervaarhetov.nl. Daarnaast kunt u zich aanmelden via het algemene telefoonnummer van de gemeente Nijkerk 14 033. Meer informatie is te vinden op de website van Ervaar het OV, www.ervaarhetov.nl.