Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 8 maart 2011

Geestersingel en Gashouderstraat afgesloten wegens verwijderen bouwkraan

Dinsdag 15 maart worden de Geestersingel in een richting en de Gashouderstraat geheel vanaf 06.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer wegens het demonteren en verwijderen van een bouwkraan. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden om 18.00 uur afgerond.

Omleidingsroute
Gedurende de werkzaamheden zijn de inritten van de Spoorstraat en de Gashoudersstraat vanaf de Geestersingel niet bereikbaar. Voor alle verkeer geldt een omleidingsroute die ter plekke staat aangegeven. De Geestersingel wordt richting Stadskantoor en richting de rotonde Bergerhout beurtelings geregeld. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden.

Parkeren
In verband met de demontage van de bouwkraan is er een parkeerverbod ingesteld in een gedeelte van de Spoorstraat. Dit verbod geldt in het begin van de straat van huisnummers 1 tot en met 10.

Werk in uitvoering
De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden is te vinden op www.alkmaar.nl onder het kopje 'Werk in uitvoering'.




Gemeente Alkmaar