Gemeente Twenterand


Prik en bescherm - Vaccinaties baarmoederhalskanker

prik en bescherm

Binnenkort gaat de vaccinatie tegen baarmoederhalskanker (HPV) weer van start. In het schema staan datum, locatie en tijd waarop de vaccinaties in de gemeente Twenterand plaatsvinden.

Alle meisjes die in aanmerking komen voor vaccinaties HPV, hebben hierover begin februari een brief met oproepschema en -kaart ontvangen.

In het oproepschema kun je vinden waar en wanneer je de eerste twee prikken tegen baarmoederhalskanker kunt halen. Kom op de aangegeven dag en tijd in de gemeente waar je woont. Wanneer je echt niet kunt komen op die dag, kom dan op een andere dag, bijvoorbeeld in de gemeente waar je naar school gaat. Als je in een andere gemeente je prik komt halen, zorg dan dat er tussen de eerste en de tweede prik minsten 21 dagen zit. Vergeet niet de oproepkaart en het vaccinatiebewijs mee te nemen naar de inenting!

Meer informatie over de HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker kun je vinden op www.prikbescherm.nl. Informatie over het oproepschema is te vinden op de website van GGD Regio Twente www.ggdregiotwente.nl.

CAPTION: Overzicht van plaats, datum en tijd vaccinaties

Gemeente Locatie 1e prik 2e prik Twenterand

Kulturhus De Klaampe
Beeklaan 1
7676 BC Westerhaar-Vriezenveensewijk
15 maart 2011
15.45 - 16.45

12 april 2011
15.45 - 16.45