Gemeente Voorschoten

duivevoorde op 15 maart vervalt

Brainstormbijeenkomst Pact van Duivevoorde op 15 maart vervalt

De gemeenten Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar stellen voor de duinen, stranden, parken, landgoederen en weiden (het landelijk gebied) een zogeheten Landschap Ontwikkeling Plan op. De gemeenten streven naar een plan waarin wensen en behoeften vanuit de bevolking in evenwicht zijn met het aanbod aan voorzieningen en hebben daarom de visie van u als 'gebruiker' van het gebied (de duinen, landgoederen en weiden) nodig. Op 28 maart kunt u meepraten.

Wilt u als vereniging of stichting meedenken hierover?

Dan bent u van harte welkom op maandag 28 maart in het Cultureel Centrum,Prinses Marijkelaan 4. Start van de bijeenkomst om 19.00u en geplande afloop om 22.00u. De eerder geplande datum van 15 maart is komen te vervallen door gebrek aan aanmeldingen.

De gemeente is vooral benieuwd naar wat u als gebruiker van het landschap en het groen in de drie gemeenten echt belangrijk vindt en waar u het liefst verbeteringen ziet. Een selectie van uw ideeën en wensen wordt gebruikt voor het Landschapsontwikkelingsplan.

Aanmelden

De gemeente hoopt op veel creatieve ideeën en hoopt u op deze avond te ontmoeten. Wilt u meepraten? Geef u dan op via e-mailadres: eajcoenen@voorschoten.nl.

Vermeld uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Per organisatie is een persoon welkom.

* 14 maart 2011