Gemeente Wassenaar

Brainstormbijeenkomst vervalt

Brainstormbijeenkomst Pact van Duivenvoorde van 15 maart in Cultureel centrum van Voorschoten vervalt, biieenkomst van 28 maart gaat door.

Voor de duinen, stranden, parken, landgoederen en weiden (het landelijk gebied) van de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar wordt een zogeheten Landschap Ontwikkeling Plan gemaakt. Wij streven naar een plan waarin wensen en behoeften vanuit de bevolking in evenwicht zijn met het aanbod aan voorzieningen en hebben daarom de visie van u als "gebruiker" van het gebied (de duinen, landgoederen en weiden) nodig.

De gemeenten Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Wassenaar en de provincie Zuid-Holland nodigen uw vereniging / stichting daarom van harte uit om met ons mee te denken. De bijeenkomst is op maandag 28 maart te Voorschoten, Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4. Start van de bijeenkomst om 19.00u en geplande afloop oom 22.00u.

Wij zijn vooral benieuwd naar wat u als gebruiker van het landschap en het groen in de drie gemeenten echt belangrijk vindt en waar u het liefst verbeteringen ziet. Een selectie van uw ideeën en wensen wordt gebruikt voor het Landschapsontwikkelingsplan.

Wij verwachten veel creativiteit en ideeën en hopen u op deze avond te ontmoeten. Wij vragen u uzelf op te geven bij dit e-mailadres: eajcoenen@voorschoten.nl.

Vermeld uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Per organisatie is een persoon welkom.

* 14 maart 2011