Gemeente Leidschendam-Voorburg



* Nieuws 2011

Gemeenteraad vergadert dinsdag 15 maart


14 maart 2011 - De gemeenteraadsvergadering begint dinsdag 15 maart om 19:30 uur in de raadzaal van Huize Swaensteyn in Voorburg. De raadsvergadering is zoals altijd openbaar. U bent van harte welkom. Ook via internet kunt u de raadsvergadering live volgen.

Aan het begin van de raadsvergadering wordt de heer G.H. Nijhof (VVD) beëdigd als lid van de gemeenteraad. Hij is in de VVD-fractie opvolger van de heer Plekenpol, die ontslag heeft gevraagd van het raadslidmaatschap.

Spreekrecht burgers over agendapunten
Tijdens het spreekrecht kunt u vijf minuten het woord voeren over punten die op de agenda staan. Het spreekrecht duurt maximaal 30 minuten. Als u van het spreekrecht gebruikt wilt maken, kunt u zich 1 februari 12.00 uur, melden bij het secretariaat van de griffie, telefoonnummer (070) 300 8563 of via e-mail:
griffie@leidschendam-voorburg.nl . U geeft daarbij uw naam, adres, en telefoonnummer op, en het onderwerp waarover u het woord wilt voeren.

Lees meer in de volledige agenda en de stukken van de vergadering.

Via het internet kunt u naar de vergadering luisteren. Vanaf het begin van de vergadering vindt u hieronder een hyperlink waarmee u de verbinding met Huize Swaensteyn kunt openen.