Delta


---

DELTA trots op keurmerk Top Werkgever

Middelburg, 15-3-2011

DELTA N.V. mag zich voor het tweede jaar op rij Top Werkgever noemen. Het onafhankelijke onderzoeksbureau CRF Institute komt tot deze conclusie op grond van DELTA's hoge scores op arbeidsvoorwaarden en training/ontwikkeling. Ook de salarissen voor starters zijn bovengemiddeld.

Directeur Human Resource Management, Paul van Raay, is uitermate tevreden met het behalen van dit prestigieuze keurmerk. "Dat we twee keer op rij zijn verkozen als Top Employer laat zien hoe DELTA zich continue inzet voor haar huidige en toekomstige werknemers. We mogen met trots zeggen dat mensen DELTA als een aantrekkelijke werkgever ervaren."

53 organisaties hebben zich dit jaar gecertificeerd als Top Employer. DELTA heeft als enige bedrijf in Zeeland deze erkenning gekregen. Het keurmerk dat CRF afgeeft staat voor goed werkgeverschap van een organisatie en biedt (toekomstige) werknemers, investeerders, klanten en andere stakeholders van organisaties de garantie dat zij kiezen voor een zeer goed presterende organisatie.

Traineeship
Naast de hoge scores voor arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden oogst het speciale traineeprogramma voor Young Professionals veel lof. Young Professionals krijgen de mogelijkheid bij DELTA hun talenten te verkennen en te ontplooien met een 2-jarig traineeship. Ze worden gecoached op basis van specifieke leerdoelen en krijgen 4 opdrachten van elk 6 maanden. Aan het eind hebben zij een duidelijk beeld van hun toekomstige positie en mogelijkheden binnen DELTA. De selectieperiode voor dit jaar is vandaag gestart.