Gemeente Heemskerk


dinsdag, 15 maart 2011

Buurtteam Duin tot Dorp op zoek naar originele ideeën

Het buurtteam Duin tot Dorp heeft in de hele wijk flyers laten verspreiden. Het team doet een beroep op bewoners om ideeën in te sturen die de leefbaarheid ten goede komen. En zoekt versterking.

2011 en 2012 moeten jaren worden waarin bewoners van Duin tot Dorp door henzelf ingebrachte ideeën uitgevoerd willen zien. Maar eerst wordt er wel iets van de bewoners gevraagd. Het buurtteam heeft daartoe een opvallende flyer bij alle adressen in de wijk laten bezorgen. De bewoners van Duin tot Dorp kunnen die flyer bijna niet over het hoofd zien. Maar zien alleen is niet genoeg. Het buurtteam vraagt bewoners om ideeën in te sturen die de leefbaarheid in Duin tot Dorp ten goede komen. Die ideeën kunnen, als zij uitvoerbaar zijn, worden opgenomen in het buurtcontract, dat gaat lopen tot medio 2012. Natuurlijk hoopt het buurtteam op betrokkenheid uit de wijk en stelt attenties beschikbaar voor drie van die originele, of nuttige of vrolijke of milieuvriendelijke of gewoon leuke ideeën!

De flyer bevat ook een verwijzing naar het meldpunt 256800, een telefoonnummer dat inwoners kunnen bellen als zij kapotte lichtmasten, losse stoeptegels of andere ongemakken in de openbare ruimte spotten. En, niet onbelangrijk, het buurtteam vraagt aandacht voor het aantal leden: het buurtteam kan wel wat versterking gebruiken uit het Duingebied, Noorddorp, Westertuinen, Commandeurs en Kerkbeek. Vele handen maken licht werk! Inwoners die ideeën hebben of iets willen betekenen (voor kortere of langere tijd) voor de leefbaarheid in Duin tot Dorp, kunnen bellen of mailen met Ingrid Dudink, 253054 of duintotdorp@remove-this.welschap.nl

---