'Formule 1-coureur Ayrton Senna, was monnik in Tibet'

Persbericht van Destinations - Laboratory for

Intuitive Intelligence
UTRECHT / CURA(CC)AO - De overleden Formule 1-coureur Ayrton Senna spreekt over zijn leven als monnik in Tibet met mediamiek journalist Martien Verstraaten. In de 4e lezing van zijn boek 'Vlinders kunnen niet Dadelen en Dadels kunnen niet Vlinderen - Genetica van een innerlijke & uiterlijke carrière', doet Verstraaten verslag van zijn reis naar Tibet en het Tibetaanse leven van Ayrton Senna.

De officiële verschijningsdatum van het boek is 15 Maart 2011, wanneer het wordt aangeboden aan de Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister van Cura(cc)ao in Den Haag, de heer Pim Senior.

Ing. Angel R. Salsbach, politicus en voormalig Waarnemend Gezaghebber van Cura(cc)ao, schrijft in het voorwoord van Verstraatens boek over Transformatie Management: 'Het leven en vorige leven van de Braziliaanse Formule 1-coureur Ayrton Senna is een bloedstollend mooi voorbeeld op welke manier een carrière in beeld kan worden gebracht.'

Als medium en ghostwriter laat Verstraaten Ayrton Senna aan het woord, spreekt met hem, wandelt door zijn verleden, onthult en laat onthullen. Over zijn leven en vorige leven, zijn gelauwerde carrière, en over de oorzaak van zijn gewelddadige dood in 1994 tijdens de crash op het circuit van Imola, Italië. Het fatale auto-ongeluk komt in een ander daglicht te staan.

Senna als monnik
De interviews geven inzicht in Sennas missie die de basis vormt voor zijn latere succes. De inkijk in zijn verleden maakt duidelijk dat de bouwstenen voor zijn succesvolle carrière te vinden zijn in een monnikenklooster in het bergachtig Tibet. In zijn boek toont Verstraaten vanuit longitudinaal onderzoek het verband aan tussen de huidige carrière van een persoon, zijn kinderjaren/adolescentie en carrière-relevante vorige levens van de persoon.

Politiek en hogere magie
Na Nederland en Cura(cc)ao woont en werkt Verstraaten als paragnost en medium verschillende jaren in het Braziliaanse Salvador da Bahia. De magische stad van zangeres Daniela Mercury en van de politieke 'grootmeester', Ant(oo)nio Carlos Magalhaes, op dat moment voorzitter van de Braziliaanse Senaat. Verstraaten bestudeert er de magische Candomblé, een Afro-Braziliaanse religie, en ontdekt dat politiek en hogere magie hand in hand gaan.

Goeroes van Wimbledon
Goeroes van tegenwoordig dragen geen toog meer of zonderen zich af in de bergen, schreef Cássia Candra in Correio da Bahia. Goeroes van vandaag zijn spirituele coureurs die racemonsters berijden, excelleren op het heilige gras van Wimbledon, voetballen in trance op de Braziliaanse grasmat, of twitteren als passionele politieke leiders in de moderne arena.

Het boek wordt reeds vertaald in het Portugees/Braziliaans.

Links:
http://www.martienverstraaten.com/events/senna.html Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*
*

Links:
http://www.martienverstraaten.com/events/senna.html


Razende Robot Reporter