Franchiseformule Bakker Bart kiest voor BDO Direct

Persbericht van BDO Holding BV

Franchiseformule Bakker Bart kiest voor BDO Direct

Jeroen de Vries, Bakker Bart-ondernemer Utrecht: "BDO Direct is een hogesnelheidstrein op het gebied van administratie en rapportage"

Franchisenemers van Bakker Bart hebben de volledige (salaris-) administratie, rapportage en advisering ondergebracht bij BDO Direct, het online accountantskantoor van BDO. De franchiseformule schreef in de zomer van 2010 een tender uit en koos vanwege de 'supermoderne manier van werken' uit een groot aantal accountants- en administratiekantoren voor BDO Direct. Het betreft een overeenkomst voor meerdere jaren.
Naast (salaris-) administratie en advisering zal BDO ook zorgdragen voor de belastingaangiftes, (tussentijdse) online rapportages en benchmarking voor de Bakker Bart-ondernemers. Voor advies kan de ondernemer terecht bij zijn persoonlijke BDO-adviseur.

BDO Direct werd in 2009 gelanceerd en is daarmee een relatief jonge dienst binnen het pallet van diensten dat acountantsnetwerk BDO aanbiedt. BDO Direct verleent de dienst inmiddels aan een aantal prominente franchise- en retailketens alsmede aan zelfstandige MKB-ondernemers.

Alexander Leppink, partner bij BDO: "BDO Direct richt zich op het 'administratief ontzorgen' van ondernemers en maakt daarbij optimaal gebruik van automatisering door koppelingen te maken met kassa- en facturatiesystemen en alle grote banken. Daarmee nemen de administratieve lasten voor de ondernemer af. Op deze wijze verwerken we jaarlijks voor Bakker Bart meer dan honderdduizend facturen en ruim twaalf miljoen kassatransacties. Dit gaat volledig geautomatiseerd, zonder handmatige tussenkomst. Ook de circa 1.600 rapportages voor ondernemers worden verstrekt in de vorm van een online dashboardrapportage. Deze efficiënte manier van administreren vertaalt zich in een vaste (lage)prijsstelling voor de ondernemers."

Over Bakker Bart
Bakker Bart is een franchiseketen van bakkerswinkels op toplocaties. De formule wordt geleid en ondersteund door Bart's Retail B.V., de franchiseorganisatie. In 1977 werd de eerste Bakker Bart geopend in Nijmegen en sindsdien is de formule doorgegroeid naar 189 winkels.

Links:
http://www.bdodirect.nl



Razende Robot Reporter