Garra Rufa Fish Spa Centre opent grootste fish spa centrum van Europa

Persbericht van Garra Rufa Fish Spa Centre

Garra Rufa Fish Spa Centre is het grootste fish spa centrum van Europa met maar liefst zes hand & voet fish spa's en twee luxe body fish spa's. Deze fish spa's zijn privé, dus de klant hoeft de Garra Rufa visjes nooit met andere klanten te delen.

Beverwijk, 20110315 --
Garra Rufa Fish Spa Centre in Beverwijk biedt haar klanten sinds januari 2011 de mogelijkheid een natuurlijke huidpeeling door Garra Rufa visjes te ervaren. Een echte weldaad voor de huid. De dr. fish behandelingen worden zowel op cosmetische basis als voor mensen met een huidaandoening aangeboden.

Oorspronkelijk komen de Garra Rufa visjes uit Turkije, waar deze methode al eeuwenlang in de kuuroorden wordt gebruikt. De laatste jaren begint de fish spa behandeling echter ook door te dringen in andere landen. Nu is deze wellnessrage ook in Nederland aangekomen. Onze Fish Spa onderscheidt zich doordat ze de enige in Nederland is die zowel de voet fish spa, hand fish spa als gehele lichaam fish spa in haar salon heeft en zich specifiek richt op fish spa behandelingen.

De Garra Rufa visjes zuigen de dode huidcellen en huidschilfers af van de opperhuid, maar laten daarbij de onderliggende huid met rust. Tijdens het verwijderen van de dode huid scheiden de Garra Rufa visjes een enzym af dat een vitaliserende uitwerking heeft op de onderliggende huid. Het sabbelen van de visjes voelt aan als een reflexologie-achtige massage waarbij de bloedsomloop wordt gestimuleerd, de stress het lichaam verlaat en u helemaal ontspant. De huid voelt na deze natuurlijke peeling in de fish spa zacht en vitaal aan. De behandeling wordt zowel op cosmetische basis als voor mensen met een huidaandoening aangeboden. Mensen met psoriasis, eczeem, eelt, zeer droge huid en acné merken dat na het behandelen de huid rustiger wordt. Mensen met de huidaandoeningen psoriasis en eczeem merken tevens dat de huid minder jeukt dan voorheen. Het geneest deze huidaandoeningen niet, maar verlicht ze wel. Het grote voordeel van deze behandelmethode (Ichthyotherapie) is dat deze 100% natuurlijk is, zeer doeltreffend is en dit zonder vervelende bijwerkingen.

Garra Rufa Fish Spa Centre heeft gekozen voor professionele waterzuiveringsinstallaties van een gerenomeerd bedrijf in Nederland en daardoor zijn wij ervan overtuigd gekozen te hebben voor een zo'n optimaal mogelijke waterkwaliteit ten behoeve van de gezondheid van mens en dier. Dagelijks worden er in onze voetspa's, handspa's en lichaamspa's een aantal waterkwaliteitsparameters gemeten om er zeker van te zijn dat de waterkwaliteit blijft voldoen. De Garra Rufa vissen zijn onderzocht door een onafhankelijk veterinair arts en zijn gecertificeerd op een goede gezondheid. Het Garra Rufa Fish Spa Centre hanteert verder een strikt beleid ten aanzien van de persoonlijke hygiëne.

Wilt u meer weten over deze fish spa behandelmethode? Lees dan de uitgebreide informatie op onze website, www.garrarufafishspacentre.nl

Links: www.garrarufafishspacentre.nl en www.psoriasis-behandelingen.nl.

Garra Rufa Fish Spa Centre

Links:
http://www.garrarufafishspacentre.nl



Razende Robot Reporter