Geheime codes, razendsnelle actie, mysterie en avontuur maken van "Ninian Fire" de ideale reeks voor kinderen van 8 tot 13 jaar

Persbericht van PR Newswire

LONDEN, March 15, 2011 /PRNewswire/ -- "Ninian Fire - Double Dutchman" wordt op 15 maart gelanceerd als eerste in een reeks nieuwe kinderboeken, geschreven door Kate Anders en gepubliceerd door ElcaMedia Publishing.
Het verhaal vindt plaats in Norwich, Engeland en vertelt over Ninian Fire, een jongen die dol is op codes en talen.
Aan het begin van het boek genieten Ninian, zijn nichtje Tabi en neefje Miles van een, op het eerste gezicht, onschuldig spelletje. Nadat ze echter een bericht in code ontvangen, worden ze betrokken bij een avontuur met internationale criminelen. Kunnen onze jonge onderzoekers de zaak oplossen?
Met korte hoofdstukken en snelle acties is dit prachtig geschreven boek een roman die jonge lezers gewoon niet naast zich neer kunnen leggen. Ook is het een ideaal boek voor scholieren gezien het motiveert de Engelse taal te leren.
Bezoek http://www.ninianfire.com of neem contact op met publishing@elcamedia.com om exemplaren te bestellen van "Ninian Fire - Double Dutchman". Ook verkrijgbaar via Amazon en in de betere boekhandel.
Informatie voor redacteuren
Kate Anders is in Engeland geboren en heeft vele jaren in Nederland gewoond. Ze is al 30 jaar lerares en weet dus in te spelen op de verbeeldingskracht van deze leeftijdsgroep. Kate woont nabij Norwich en maakt gebruik van deze boeiende stad om haar romans zo realistisch mogelijk te maken.
http://www.ninianfire.com

ElcaMedia Publishing

CONTACT: Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ElcaMediaPublishingvia publishing@elcamedia.com, +31 (0)23 568 9126 of via ElcaMediaPublishing,Hamilton House, Mabledon Place, Bloomsbury, Londen WC1H 9BB. Zie ookhttp://www.ninianfire.com