Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 15-03-2011

Vrouw (28) gewond bij overval kapsalon in Breda

BREDA: Een 28-jarige vrouw uit Bavel is dinsdagmorgen gewond geraakt bij een gewapende overval op een kapsalon aan de Ginnekenstraat.

Kort voor 09.00 uur werd de vrouw in de zaak aangetroffen door een collega die direct alarm sloeg. Het slachtoffer is kort daarvoor overvallen door een onbekende man die haar met een mes bedreigde, zo blijkt uit de eerste bevindingen van de politie. De vrouw werd geslagen en liep een steekwond op, ze is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Het is nog onduidelijk of de overvaller ook buit heeft gemaakt.

De overvaller is een blanke man van circa 30 jaar en 1.70-1.80 meter lang. Hij heeft halflang donker haar en droeg in beide oren een oorbel, mogelijk van diamant. De man was verder gekleed in een donkere jas en hij droeg een sjaal voor zijn gezicht.

Getuigen of anderen die waardevolle informatie hebben, worden gevraagd zich te melden op 0900-8844.

Politie arresteert veelpleger na mishandeling vader in Etten-leur

ETTEN-LEUR: De politie heeft dinsdagmorgen rond 01.00 uur een 22-jarige man uit Waspik aangehouden wegens huiselijk geweld. Hij werd op het bureau in verzekering gesteld.

De man gaf zijn vader in de ouderlijke woning in Etten-Leur-Noord enkele klappen tijdens een ruzie over boodschappen die niet waren gedaan. Om haar man te ontzetten, sloeg de moeder haar zoon met een bierflesje op zijn hoofd; de verdachte moest met een wond in het ziekenhuis worden behandeld.

De man uit Waspik staat geregistreerd als veelpleger en is conform de afspraken met het Openbaar Ministerie ingesloten op het bureau.

Politie onderzoekt vondst zwaargewonde man in Cypresstraat

BREDA: De districtsrecherche in Breda is een onderzoek gestart nadat een 58-jarige man uit Breda zondagavond zwaargewond op de Cypresstraat werd aangetroffen. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat het om een misdrijf gaat, maar de politie wil graag weten wat er is gebeurd.

Het slachtoffer werd rond 21.00 uur door enkele voorbijgangers gevonden. Hij bleek buiten kennis. De Bredanaar is naar het ziekenhuis vervoerd; hij ligt met hersenletsel op de afdeling Intensive Care. Zijn toestand is zeer ernstig.

Uit het onderzoek tot op heden is duidelijk geworden dat het
slachtoffer zondag een feestje in een nabijgelegen café heeft bezocht. De politie heeft al enkele getuigen gesproken, maar is nog op zoek naar twee vrouwen die samen met een man bij het slachtoffer stonden toen twee andere vrouwen in de auto stopten. Die twee vrouwen, maar ook anderen die waardevolle informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 15-03-2011 12:10 | © Regio Midden en West Brabant |