Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 15-03-2011

Politie onderzoekt gewapende overval op juwelier in Roosendaal

ROOSENDAAL: De politie onderzoekt een gewapende overval dinsdagmorgen op een juwelier aan de Burgerhoutsestraat.

Rond 11.00 uur liepen twee mannen de juwelierszaak binnen en vernielden enkele vitrines. De aanwezige medewerker spreekt van een vuurwapen dat de overvallers bij zich droegen. Zij gingen er met sieraden uit de vitrines vandoor in een auto die vorige week werd gestolen in Bergen op Zoom. De auto werd achtergelaten in een doodlopend gedeelte van de Wilhelminastraat. De overvallers renden vervolgens weg. De politie heeft een SMS-Alert verstuurd om de hulp van het publiek in te roepen.

Ravage na verkeersongeval N259 bij Steenbergen

STEENBERGEN: De provinciale weg N259 ter hoogte van Steenbergen is dinsdag geruime tijd afgesloten geweest na een verkeerongeval. Daarbij waren een vrachtwagen met 25 ton asfalt en vijf personenauto's betrokken. Er raakte wonderwel niemand gewond, maar de ravage was groot.

Het ongeval gebeurde toen de vrachtwagen kort voor 07.30 uur niet meer kon remmen voor een rij auto's die wachtten totdat de voorste linksaf kon slaan om de Witter Ruiterweg in te rijden. De vrachtwagen knalde op een auto die ging tollen en vervolgens enkele auto's op de andere rijbaan raakte. Ook de auto vóór de auto die ging tollen, werd door de vrachtwagen geraakt. Het takelen van de betrokken auto's en het schoonmaken van de weg, heeft de nodige uren gekost. Tot die tijd bleef de weg in beide richtingen afgesloten.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 15-03-2011 12:56 | © Regio Midden en West Brabant |