Activiteiten Walker Hagou Magnetics uit Bladel overgenomen door SAV

Persbericht van SAV Walker Hagou

De activiteiten van het onlangs in moeilijkheden geraakte Walker Hagou Magnetics BV uit Bladel zijn per 4 maart 2011 volledig overgenomen door het Duitse SAV Spann-Automations-Normteiletechnik GmbH uit Neurenberg. De activiteiten van Walker Hagou Magnetics BV worden voortgezet onder de naam SAV Walker Hagou.

Door deze overname en het voortzetten met een deel van de huidige werknemers heeft SAV de aanwezige kennis en ervaring veilg gesteld en heeft tevens haar marktpositie in magnetische opspantechniek en standaard producten verder uitgebreid en versterkt. Door deze overname wordt de reeds bestaande productgroep magnetisch zwaar hijsen aan het programma van SAV toegevoegd.

Al vele jaren was Walker Hagou Magnetics toeleverancier aan SAV voor magnetische standaard producten en werd al vaker over verregaande samenwerking gesproken.
De nieuwe onderneming SAV Walker Hagou is nu een volledige dochter van de SAV groep geworden en heeft hierdoor een nieuwe en sterke basis waarmee met goed vertrouwen naar de toekomst gekeken kan worden.

De activiteiten van het al in Nederland gevestigde SAV Workholding and Automation uit Oud-Beijerland worden omgaand in de nieuwe organisatie van SAV Walker Hagou geïntegreerd.
Hierdoor ontstaat een breed en veelzijdig productenprogramma, dat zich niet alleen beperkt tot magnetische opspannen en hijsen. Ook hydraulische, mechanische en vacuüm opspanproducten, alsmede de automatisering/handling systemen van SAV maken per direct deel uit van het leveringspakket.

Het Duitse SAV Spann-Automations-Normteiletechnik GmbH, met hoofdkantoor in Neurenberg Duitsland, is een solide bedrijf dat zich al ruim 25 jaar richt op opspantechnieken in de breedste zin van het woord. Door continue te innoveren en zich strategische wereldwijd uit te breiden, heeft SAV zich ontwikkeld tot een succesvolle en betrouwbare partner in de markt.
Met vestigingen in Duitsland, Nederland, Tsjechië, Polen, Noord-Amerika en distributeurs in de belangrijkste industriële landen is SAV wereldwijd vertegenwoordigd.

Vanaf maandag 7 maart staat het nieuwe SAV Walker Hagou weer op sterke benen en is weer paraat om haar klanten met nieuw elan te bedienen.

De directie

SAV Walker Hagou
Industrieweg 9
5531 AD Bladel
Nederland

*

Links:
http://www.sav-workholding.com



Razende Robot Reporter