Gemeente Goedereede


Herbeëdiging burgemeester Van de Velde-de Wilde

Op vrijdag 11 februari is burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde opnieuw beëdigd door de Commissaris van de Koningin van de provincie Zuid-Holland, de heer J. Franssen. Op 15 februari 2011 liep haar zesjarige ambtstermijn af.

G. van de Velde-de Wilde

Ter voorbereiding op de herbenoemingsprocedure stelde de raad van de gemeente Goedereede een vertrouwenscommissie in. De vertrouwenscommissie adviseerde de raad positief over de herbenoeming van de huidige burgemeester. De gemeenteraad nam het advies over en zond dit advies door naar de minister van Binnenlandse Zaken.

Hare Majesteit de Koningin ondertekende het Koninklijk Besluit tot herbenoeming van mevrouw Van de Velde-de Wilde als burgemeester van de gemeente Goedereede.

Op 11 februari 2011 legde burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde de ambtseed af in Den Haag. De herbeëdiging vond plaats tijdens een kort plechtig moment bij de Commissaris van de Koningin, de heer J. Franssen.

De burgemeester is verheugd over haar herbeëdiging voor de komende zes jaar. "Als burgemeester ben ik trots op het in mij gestelde vertrouwen. Hierdoor kan ik mijn werkzaamheden voor deze "meer dan mooie gemeente" voortzetten!"