Politie Rotterdam Rijnmond

Politie onderzoekt overval in woning

Datum publicatie: 15-03-2011 15:10

De politie onderzoekt de overval op een woning aan de Peitkreek en komt daarbij graag in contact met getuigen.

Rond een uur maandagmiddag krijgt de politie de melding van een woningoverval. Ter plaatse blijkt dat twee mannen een woning aan de Peitkreek zijn binnengedrongen en daar de bewoners van 79 en 75 jaar hebben bedreigd met een vuurwapen. Een van de overvallers rukt de armbanden van de pols van het vrouwelijke slachtoffer. Vermoedelijk zijn de verdachten daarna geschrokken van de andere aanwezigen in de woning en slaan op de vlucht.

De politie heeft direct een buurtonderzoek ingesteld en heeft verschillende getuigenverklaringen opgenomen. Dat heeft tot nu toch nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachten.

Getuigenoproep
De politie verzoekt iedereen die nog niet gesproken heeft met de politie, alsnog contact op te nemen. Heeft u iets gezien of gehoord? Herkent u de daders? Laat u dat dan weten via nummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

De verdachten zijn twee mannen. Ze waren allebei in het donker gekleed. Verdachte 1 is ongeveer 1.90 lang en hij droeg een bivakmuts of een masker. Verdachte 2 is iets kleiner dan de ander.