Gemeente Hellevoetsluis


Wethouder Roza ontvangt gratis energie advies aan huis

Wethouder Roza heeft net als al vele Hellevoeters een energieadvies aangevraagd bij het energieteam van de gemeente Hellevoetsluis. Gevolgd door een TV-ploeg van 0181tv, bespraken de energieadviseurs Bianca Jonkman en Martin Drake samen met wethouder Roza, hoe je met eenvoudige oplossingen en met het opvolgen van enkele basistips aardig wat op de energierekening kunt besparen.

De afgelopen maanden is het energieteam actief geweest in de wijken Kulck Zuid en Noord waar meer dan 170 bewoners een energieadvies hebben ontvangen. In het algemeen zijn de bewoners enthousiast en verrast dat men met simpele ingrepen, toch zo'n 10% op de energienota kan besparen. Het energieteam geeft momenteel energieadviezen in de wijk Nieuw Hellevoet. Wilt u ook een gratis energieadvies, reageer dan op de brief die u van de gemeente hebt gekregen. Ook kunnen de bewoners van Nieuw Hellevoet zich melden via www.bespaarafspraak.nl. Doe ook mee, goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!

0181tv zendt het gesprek met wethouder Roza uit in de week vanaf maandag 14 maart. Tijdens deze uitzending is ook wethouder Hofman te zien, die het energiebeleid van de gemeente Hellevoetsluis nader belicht.

03/15/2011