Beetjehulp.nl helpt bij het beter verkopen van woningen

Persbericht van beetjehulp.nl

NVM makelaar beetjehulp.nl wil nieuwe klanten helpen met het beter verkopen van de woning. Daarom biedt zij gratis een 3D plattegrond aan tot 15 april 2011. Hiermee kunnen bezoekers op funda.nl de woning van alle kanten driedimensionaal bekijken. Maar er kan meer met de plattegrond. Bezoekers kunnen ook de woning virtueel inrichten en zelfs muren verplaatsen. Het is dus heel gemakkelijk om door het huidige interieur en indeling te kijken. Dat is een enorm voordeel voor iedere woning die te koop staat.

Manager van NVM makelaar beetjehulp.nl, Rutger Tulner, legt uit waarom juist dit product is gekozen. "Wij zochten een hulpmiddel dat aansloot bij ons online concept van makelaardij. Dit past daar prima in. De voordelen van deze interactieve plattegronden hebben zichzelf al bewezen. Online bezoekers blijven langer bij de woning en krijgen er sneller een band mee. Nog een extra pluspunt van de 3D plattegronden is dat je hoger staat in de zoekresultaten van funda. Dubbel voordeel dus voor verkopers bij NVM makelaar beetjehulp.nl."

"Het voorjaar is de periode dat mensen zicht gaan oriënteren op de woningmarkt", vervolgt Rutger Tulner. "Een flink aantal klanten maakt inmiddels gebruik van deze plattegronden en zijn hier erg enthousiast over. Onder aan de streep betekent dit dat al onze klanten voor de vaste lage prijs van 999 euro hun woning kunnen verkopen via beetjehulp.nl. Hiervoor krijgen zij de volledige dienstverlening van de NVM makelaar, een perfecte woningpresentatie en ze staan hoog in funda. Kortom, de optimale combinatie om de woning zo goed mogelijk te verkopen."

*

Links:
http://www.beetjehulp.nl



Razende Robot Reporter