Gemeente Goedereede


Herinrichting speelplaatsen gemeente Goedereede

De gemeenteraad van Goedereede stelde begin 2010 het speelruimteplan "Geen kind buiten spel" vast. In het plan staan inrichtingsvoorstellen voor de speelplaatsen. De gemeente organiseerde inloopavonden in de woonkernen Goedereede, Havenhoofd, Ouddorp en Stellendam. Iedereen kon naar deze inloopavonden komen om zo de plannen met betrekking tot de herinrichting van de speelplaatsen te bekijken en hier vragen over te stellen. Wij begrijpen dat niet iedereen deze avonden beschikbaar hadden om de plannen in te zien. Graag stellen wij iedereen in de gelegenheid de plannen zoals ze gepresenteerd zijn alsnog in te zien.

Voor de uitvoering van het speelruimteplan schakelde de gemeente een speelruimtespecialist in van ingenieursbureau OBB. Het bureau beoordeelde of er voldoende speelplaatsen met de juiste speeltoestellen in de woonwijken aanwezig waren. De conclusie was dat bestaande speelplekken aangepast en verbeterd moeten worden. Daarnaast worden er nieuwe speelplaatsen ingericht.

Als u de plannen alsnog wilt inzien, kunt u het beste een afspraak maken met de heer J. Meijer of mevrouw F. Doornbosch via het algemene telefoonnummer van het gemeentehuis (0187) 49 15 00 of via e-mail: jmeijer@goedereede.nl of cdoornbosch@goedereede.nl.