Ingezonden persbericht


ATP EVENT EXPERTS START VERKOOP OLYMPISCHE ZOMERSPELEN

Veel belangstelling verwacht voor London 2012

SCHIPHOL-RIJK, 12 maart 2011 - Op dinsdag 15 maart a.s. start ATP Event Experts met de verkoop van entreekaarten en arrangementen voor de Olympische Zomerspelen 2012 in London. Om de naar verwachting grote belangstelling vanuit Nederland in goede banen te leiden heeft ATP, dat namens NOC*NSF optreedt als Official Ticket & Travel Agent, een speciaal Olympisch Team opgezet.

Voor het aanvragen van entreekaarten kunnen bedrijven en particulieren terecht op een speciale website van de zakelijke reis- en evenementenorganisatie: www.atpi.nl/os2012. De aanvraagperiode loopt van 15 maart t/m 19 april 2011. Na de sluitingsdatum zal ATP Event Experts de beschikbare kaarten toewijzen. Voor wedstrijden waar de vraag het aanbod overstijgt, wordt de toewijzing bepaald door een notariële loting.

ATP Event Experts verwacht op basis van haar jarenlange ervaring met Olympische Spelen veel belangstelling vanuit Nederland. Jeroen de Roever, Manager Group Sports Strategy, legt uit: "Nu de Spelen dicht bij huis plaatsvinden, zullen Nederlandse bedrijven en consumenten massaal naar London willen reizen. Wij zijn al ruim anderhalf jaar in voorbereiding om voor de Nederlandse markt zoveel mogelijk entreekaarten te bemachtigen. Uiteindelijk hopen wij uit te komen op ongeveer 100.000 kaarten. Vanwege de beperkte capaciteit van sommige stadions en de grote vraag vanuit de hele wereld, zal er voor sommige wedstrijden waarschijnlijk schaarste aan entreekaarten zijn."

Naast de verkoop van entreekaarten, verzorgt ATP ook uiteenlopende arrangementen naar de Olympische Zomerspelen. Hiervoor kan men eveneens op de website terecht.

ATP Event Experts heeft al sinds 1997 een intensief samenwerkingsverband met NOC*NSF. Niet alleen vervoert en accommodeert de zakelijke reis- en evenementenorganisatie het Nederlands Olympisch en Paralympisch Team, ook heeft ATP al vele jarenlang ervaring met de verkoop van entreekaarten en het samenstellen van complete arrangementen rondom de Olympische Spelen. Als Official Ticket & Travel Agent biedt ATP de entreekaarten en arrangementen aan voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht