Agentschap NL


biopolymeren'

NRK MJA themamiddag 'Een toekomst met biopolymeren'

Biopolymeren gaan een bepalende factor spelen in de transitie naar een maatschappij die minder gebruik maakt van fossiele grondstoffen. Heeft u al nagedacht hoe de toekomst met biopolymeren er voor uw bedrijf uitziet?

Agentschap NL en de Federatie voor de Nederlandse Rubber en Kunststofindustrie (NRK) organiseren rondom dit thema een middag met een afwisseling van presentaties en workshops. Doelgroep zijn bedrijven die reeds bezig zijn met biopolymeren en bedrijven voor wie dit nog klinkt als toekomstmuziek. Het betreft hier producenten maar uitdrukkelijk ook gebruikers van de bioploymeren; zoals bijvoorbeeld voor verpakkingen. Deze dag biedt een uitgelezen kans aan geintereseerde gebruikers en producenten om met elkaar in gesprek te komen.

Meer informatie
Voor inspiratie en informatie over dit onderwerp: kom op dinsdag 29 maart vanaf 13:00 naar de MJA themamiddag 'Een toekomst met biopolymeren' bij Antropia in Driebergen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sandra.vandereepe@agentschapnl.nl of 088-6027039.